Tuesday, December 28, 2010

kembar kuat mkn belacan!!

wassup guys~!!
how's ur day..??

em..terasa sampah bila stat tulis entri cmtu.
aku try skali lg oke..?
oke.

assalamualaikum ya bloggers!!
kaifa ha luki..?
ana bilghoir..wa about anta..??
abaikan kalo salah nahu,aku da lama tinggal arab..lima taun aku blaja arab..dari arab komunikasi smpai arab tinggi..
arab komunikas bole tahan..score jgkla tym pmr..tp arab tinggi..hurmm~!!

dah!!!
jgn tny~

ni suma sal mbr aku la..
kami heran..pahal ustat ni bg soalan..pastu dia jawab..
dia bg soalan..pastu diajawab..
pastu slumber mbr ak tny..
"awat ustat bg soalan pastu ustat jawab"
ustat : senang kamo nk paham..sy bukan xmo bg kamo jawab..tp ngajaqkelas kamo macam tarik steamroll dalam lumpoq

diam..

pastu suma gelak..
hampeh ustat..~!!
dia ingt kelas aku xle score kot..haha
kelas aku kelas paling ataskot dalam suma kelas f5..
(kelas ats je la..cz kelas f5 len suma kat bawah..kami ja kt ats..haha)

tp berkat ustat tu ngajaq..kami score dlm spm!alhamdulillah..
syukran jazillan ya ustat..

*kembali ke pangkal jalan*

act aku nk crita pasal sepucuk surat yg aku jumpa aritu time kemas barang2 nk blah dr ipoh.
surat ni melekat skali ngn kotak2 hadiah yg aku dpt byk2 dlu time 2nd phase practicum kt sk perpaduan for 2months
lama jgk la bdk ni bg..dlm bln 7 or 8 in 2009 la..aku pon da tak bpe nk ingt.
lama gila aku simpan..hujung taun 2010 br aku tgk..
xnak ckp byk..korg tgk surat ni sniri


bagi korg yg tertinggal spek kt dlm bilik or toilet or patah men baling2 bantal..
aku tolong taipkan balek apa yg bdk tu tulis..

"terima kasih cikgu juhairi kerana mengajar di kelas. bukanlah saya nk katakan tetapi apabila saya melihat muka cikgu.saya teringat muka cikgu elis. muka cikgu mirip sangat dengan uka cikgu elis. saya harapkan cikgu maafkan saya jika saya ada buat salah. kalu tidak ada tak payahlah. saya sayang cikgu saya harap dapat jumpa lagi. dan lagi satu permintaan saya. saya harap cikgu dapat mengajar di sini lagi. jikalau sedih patung yang saya beri itu boleh menemani."

saya sayang cikgu juhairi

***

isk..1st tym aku dpt surat yg ada bdk ckp aku sama muka dgn muka cikgu len..da la cikgu elis tu classmate aku jgk..pelik aku.
kat mana yg sama nya pon aku xtau..pastu aku heran..dia ckp dia harap dpt jumpa aku lg..aku confused..dia arap dpt jumpa aku ke cikgu elis..??
maybe dia pon confused..cz dia bg kt aku patung..!!hurm~

ni gambar aku ngn elis..


sama x..?hahahhahaha..
kalo korg kata sama..ajin2kan diri kua p cek mata..


5 comments:

Amiey White said...

bukan isi amiey terasa nak tengok btw cantik tulisan :P

Nana Liyana said...

sy dh check mate sblm nk bg komen , hehehe ,muke korg mmg ade iras2 . dua2 pkai spek mata . tpy tgk skali pndang mmg same laa . apsal awk ckap x same . ish2 . p cek mate ! :P

shazika said...

eh,
ada iras2 la
:)

lemonade said...

korang ni merepek gila.
mana ada sama. rabun tahap teruk ah korang ni

tulangnisme said...

amiey-aik..?cntik ke tulisan..?senget2 tulisan..tulisan amiey cmni eh..?ahaks

nana-adeh!kita plak kna cek mata..

shazika-ade ke..?haish..xsamala.

lemonade aka kembar-hahahaha..see..kita ni adik bradik yg terpisah lama..