Wednesday, November 03, 2010

lagu kemenangan~

parappa..parappa..parappa..
jeng..jeng..jeng..jeng..
dum tak..dum tak..dum tak..
sedap x..?
*sila bunyikan ikot kreativiti sndirik!!!

tu lagu kemenangan wehhh..
cm dlm cita dragonball..one piece..doraemon..hentai~*ada ke lagu kemenangan..??hahaha..

lega sikit rasa..
da dua paper aku jawab..
ada lg satu paper..
agak killing..
tp untuk insan yg cemerlang..paper tu bagaikan paip dibuka dengan laju..mencurah2 idea..
aku tau..aku tau..jangan ckp cmtu..
aku malu..
aku tau korang nk ckp aku insan tu kan..??
memanglahh!!!
cemerlang terok!!haha

paper tu kalo aku amek pon cm commit suicide la..
aku xtaula..npe aku mls sgt stdy sem last ni..
mmg korang yg last2 sem mls cm aku x..?
*soalan ditujukan kepada yg kaya dan sudah bekerja..
kalo tak..asek menyelakk je kejenye tym2 exam nehh..
bkn menyelak kain..menyelak buku oke..aku SUCI!!!

tapi kan..dalam malas2 aku pon..
aku xtaula..
aku bole tulis esei 7 mukasurat..
tapi depan belakang la..
dua2 subjek tujuh muka..
terer x..??wakaka..

em..dlm subjek isu2 cabaran semasa ada topik pasal stress dan burnout..
kalo xtau..sila google.
dengan gaya study yg ala balai..tulis sampai 7 mukasurat..
agak2 korang..lecturer aku stress x marking esei aku..??
hope dia xgado ngn bini dia and malam jumaat dia dpt segala manfaat dari mlm tersebut time marking esei aku..

hopefully..!!

p/s : jitra banjir terok wehh..sian kat adik aku.baru nk belajar pandai2 lompat darjah.tp xdpt pegi sekolah..so..jadi bodo sekejap.

8 comments:

faizs said...

jangan bagi adik ko main banjir weh...

s.a.r.a.h.s.h.o.m.e.l :p said...

wahh
giler kentang seyh
7mukaletter
hebat na..keh3
btw,gud luck exam :)

tulangnisme said...

faizs-aku da warning da siap2..dia kuak lentang..aku backstroke dia.haha

tulangnisme said...

sarah-7m/s = tgn cramp!!!
insaf da..
pasni nk try wat lapan m/s..
tak cramp kot...wakaka..

lemonade said...

gud luck 4 da next paper tulang!!

tulangnisme said...

lemonade-thnks..u too..maseh perlu struggle b4 jadi cikgu..

s.a.r.a.h.s.h.o.m.e.l :p said...

keh3
mmg xcramp kot
sbb tgn dh jadik biru
hohoho
:P

tulangnisme said...

haha..
naseb last paper nex wix..
kalo x..
mmg xpayah pegi gym..
tulis esei je
hahahaha