Friday, October 29, 2010

friendship are last forever

iskk..
aku kantoi..
kahkahkahkah..
padan muka..

tp xpe..
nothing...

aku selalu stalk tengok blog classmate aku sorg neh..
aku tau pon sebab dia yg bgtau blog dia..
aku pon tgklahh..
tp aku xtinggalkan jejak pape pon..

*eh jap..tetibe aku teringin nk bg teka teki..

-ada sorang budak ni..jalan kt tepi pantai..pantai apa..suka ati ko la..!!pastu..bila dia pandang belakang..jejak or bekas tapak kaki dia takda..
kenapa..??
>>nk tahu jawapan..tgu kt last n3 neh..

aku sambung balek cerita aku..

pastu aku sedar dia ada post kt fb..ckp ada org tgk blog dia..
aku wat ilex je lah..
aku stalker berlesen oke..
not illegal..
sbb tuan dia bg nama blog dia.hahaha..

tp aku xtau la pulak yg minah ni bole detect sapa yg tgk blog dia..
demm!!!!!
pehal aku bole tak tau eh..???
siottt!
outdated sungguh!!
kahkahkahkah...

yg sebenarnya..*yuna
aku ni da lama ada blog..tp jenis geng PAK DIN..
*pak din ni seorang peniaga kedai jual ayam goreng n nasi kt taman aku sewa neh. kalo ko order kat pak din ni..confirm seminit pastu dia tny ko balek apa yg ko order..sgt PELUPA.

so bila da lupa..cne la ko nk bkak blog ko..
dah try n error da suma password..
dari nama bapak ko..sampai nama bakal anak ko..*oke..aku tipu..
xboleh2 jgk..
ish..aku fed up n mls nk berblog..

setaun afta tu..
aku jalan2..terpijak sabun..n terjatuh..
kepala aku terhantuk kuatt...!!
seminit pastu ingatan aku kembali normal..
aku da tak pelupa da..
suma muka2 kawan aku,terpapar kt depan mata..(cm slideshow powerpoint) tp mata pejam la..
suma nombor naik..
no pin bank..no fon awek lama..no fon skandal..no ekor..*eh..bukan2..password blog..sumala yg penting2..aku teringat..






*oke..aku tipu lagi..bajet cm dlm cerita melayu la tu...





so..bila aku saja godek2 password aku ni..
tetiba dapat log in..
so..aku harap aku da tak pak din da..
i.Allah..hee




eh..aku cerita apa tadi ah..??
lupa...





ooo..sal mbr fb tuan punya blog..
so kantoi la..
dia tau aku punya blog..
aku wat blog ni senyap2 je..hahaha..
so dia detect n dia dpt tau blog neh..
arini dia post sumthng kt blog dia..
sal aku and member2 aku..

aku ingatkan..elis ngn mclynn je yg ada blog..*tak termasuk cik pendek laa..
rupanya..ramai jgk classmates aku ada blog.hahaha
outdated lagi..!!!!!!

aku tgk blog member2 aku tu..
sumanya islamik sungguh,..
xmencarot..
pendek kata suma baeklahh..
tp aku..??

dah diam.jangan jawab!!!

so..ni link member aku tu..
dia comey..
cantik
kurus cm aku..
tp B****T dia besar cket dari aku..
hahahahhahahahaha..

korang nk ngorat..??
langkah mayat aku dulu!!
ewahh~tade2..dia da bertunang n nk kawen..
hope sume berjalan lancar..
link classmates aku yang lain pon ada kat blog tu jgk.

so..aku arap..
walaupon..kita suma da nk blah da..
masing2 posting kt sabah sarawak..
eh..aku tak..aku posting kedah!hahaha..
kita still cntct..

remember..
friendship are last forever..!!

p/s : jawapan teka teki - sebab orang tu jalan mengundur..

TAK CAYE..?? TRY KORANG JALAN MENGUNDUR..PASTU TOLEH KE BELAKANG..ADA X BEKAS TAPAK KAKI KO..???ADA..??hahaha..

9 comments:

lemonade said...

vavoon lah mengate montot den besauuu. besauu ckit je dr ang oke. bru syeksi. wakaka!

tulangnisme said...

hahaha..sila bersyukur.sy jeles dan suka tgk tau.terbaeklahh!!!!!!!!!!wakakakaka

lemonade said...

hutak hanggg suke tgok. hauhau!

tulangnisme said...

hahahahaha..TERtengoklahh..!xkan nk jalan tunduk.hehehe

ThE kOpi suSU said...

hahha kantoi sudah....

tulangnisme said...

kopisusu-tu la pasal..ish2..elis nehh!!!

AiSyAh HuMaIrAh said...

Yes2.. k.tiq dh dpt jejak blog joe.. hahah

tulangnisme said...

hahahaha..xpe.ada hikmah.ewahh~

aJa said...

cehh..teka teki xbleh blah..haha..